Menu

U13 piger spiller pokalfinale | Sundby Boldklub

image
20. maj 2022 kl. 14:32

U13 piger spiller pokalfinale på søndag

Sundby Boldklubs U13 piger buldrer derudaf! Ikke nok med, at pigerne ligger blandt de tre bedste i Liga 1, så er de også gået hele vejen til finalen i pokalturneringen. 

 

I finalen, der spilles på søndag d. 22. maj kl. 10.00 i Allerød, møder holdet en velkendt modstander, da de står over for Farum Boldklub, som netop topper Liga 1 med 2 point mere end Sundby Boldklub. 

 

Der er med andre ord lagt op til et brag af en kamp mellem to af de bedste U13-mandskaber i Danmark, der begge er kendt for at spille flot, teknisk fodbold med højt pres. De seneste opgør mellem de to hold har desuden budt på tætte kampe med masser af mål. 

 

Pigerne har banet vejen til finalen via en sikker sejr på hele 2-13 over Vallensbæk IF, en 2-1 sejr i lokalopgøret mod Vestamager, et tæt opgør mod Brøndby IF, der endte 3-3 i ordinær spilletid, hvor pigerne vandt straffesparkskonkurrencen 8-7, og en semifinalesejr mod LSF på 0-2. 

 

Vi håber på, at se mange som muligt vil tage turen til Allerød, så vi sammen kan støtte pigerne i deres jagt på pokalen! 


Luk