Menu

Ugen der gik (36) | Sundby Boldklub

image
13. september 2021 kl. 22:09

”Ugen der gik” er tilbage efter fra sommerferie! "Ugen der gik" er Sundby Boldklubs ugentlige opsamling af den forgangne uges nyheder. Der vil løbende blive opdateret om alt fra kampreferater og -billeder til events i klubben samt andre relevante overskrifter. ”Ugen der gik” udkommer hver mandag aften.

 

Silas Andersen - fra Sundby Boldklub til Inter

 

I sidste uge kunne vi fortælle, hvorledes det tidligere Sundby Boldklub-talent, Silas Andersen, var blevet solgt fra FC København til Inter Milan. Vi zoomer her ind på Silas’ tid i Sundby Boldklub.

 

Silas har tilbragt meget tid på Kløvermarken, hvor han haft sin fodboldopvækst på vores meget talentfulde 2004-årgang.

 

Holdet blev trænet af den nuværende træner for 1. herre, Thomas Karabulut, der tidligt så et stort lys i den mørkhårede midtbanespiller.

 

”Silas var i en ung alder allerede en dominerende spiller. Han havde en enorm fysik, som var udslagsgivende og et utrolig kraftfuldt spark. Silas udviklede i en tidlig alder en enorm spilintelligens. Han var dygtig i små rum, men udviklede hurtigt færdigheder i forhold til at kunne se det længere spil. Så kombinationen af at kunne spille i små rum, samtidig med, at han var en spiller, der hele tiden søgte den mest progressive aflevering, blev et dødbringende våben på holdet. Det fik mange af hans medspillere utrolig stor gavn af”, fortæller Thomas Karabulut.  

 

Det var dog ikke alene de tekniske færdigheder, man ikke kunne tage fejl af hos Silas. Han besad nemlig også en personlighed, der både strålede igennem i alle minutter, når han og holdkammeraterne forsvarede de røde Sundby-farver, men også i andre aspekter.

 

”Silas var en spiller, der fyldte meget på og uden for banen – både på godt og ondt. Vi skal ikke længere tilbage end til, da han var U14, hvor vi var en tur til Esbjerg. Her kom Silas og nogle holdkammerater for sent til toget, da han jo lige skulle handle færdig i 7/11 på Esbjerg station sammen med to andre fra holdet. Det endte med, at vi måtte købe nye billetter til hele holdet og tage det næste tog. Men han er samtidig en spiller, som er enhver træners drøm. Hvis man kan håndtere en dreng med en god portion kant og viser ham tillid, så vil han give alt for sin træner og sine holdkammerater. Derfor håber jeg også, at han i det italienske får en stab omkring sig, der kan løfte opgaven, for hvis det er tilfældet, så får de en klassespiller, som nok skal slå igennem.”

 

Udviklingen, som Silas har gennemgået de senere år, og som har kastet en kontrakt i den italienske mesterskabsklub af sig, har samtidig en stor betydning for både Sundby Boldklub og Thomas Karabulut.

 

”Det betyder utrolig meget både for mig personligt, men også for klubben, når vi ser spillere, som har været igennem akademiet, klare sig på fornemmeste vis rundt omkring i de store klubber. Det vidner også om, at vi trods alt gør rigtig mange ting rigtigt, da vi jo har været en vigtig del af rigtig mange spilleres udvikling. Spillere, som klarer sig flot ude i fodbold-Danmark; både på drenge- og pigesiden, lige fra Viborg til FC København, Lyngby og nu også Inter. De spillere er naturligvis en stor inspiration og fantastiske ambassadører for mange andre af vores unge spillere i klubben. Men vi er også stolte af de dygtige spillere, som fortsat er i klubben, og som har et godt potentiale, der kan udvikle sig til noget spændende på sigt.”

 

Hos Sundby Boldklub ønsker vi endnu engang Silas et stort tillykke med sit skifte. Vi ser frem til at følge dig!

 

 

U10 drenge inviteret til træning hos KB

 

KB talent har inviteret vores dygtige U10-drenge til 3 træninger i efteråret, sammen med deres U10 på Frederiksberg.

 

Første træning blev gennemført i weekenden, hvor det blev til halvanden times træning med høj kvalitet, godt humør og smil på alles læber.

 

Vi siger tak for en god weekend og på gensyn til oktober.

 

 

Opdatering for talentholdene

 

Drengehold

 

U19 drenge

 

U19-drengene tog søndag imod KB hjemme på Kløvermarken. Holdet kom planmæssigt foran, og de gik også til pause med en føring på 2-1.

 

Dog vendte tingene i anden halvleg, hvor to hurtige scoringer fra KB resulterede i et nederlag på 2-4.

 

Næste kamp for U19-drenge: fredag d. 17. september kl. 19:00 på udebane mod Måløv BK.

 

U17 drenge

 

Drengene fra U17 skulle lørdag forsøge at få sæsonens første sejr, da turen gik til LSF, hvor hjemmeholdet havde 2 sejre af 3 mulige.

 

Sundbys drenge var dog for stor en mundfuld for LSF, for de rødklædte kunne tage hjem til Amager med en sejr på 2-1 i bagagen.

 

Næste kamp for U17-drenge: søndag d. 26. september kl. 12:00 på hjemmebane mod Greve Fodbold.

 

U15 drenge

 

U15 har haft en travl uge, hvor de både spillede torsdag mod Hillerød Fodbold, der indtager 1. pladsen i Liga 2, og derudover mødte holdet også Lyngby Boldklub på udebane søndag.

 

På trods af brav fight og en til tider lige kamp, trak Hillerød det længste strå med en sejr på 4-0. Et resultat, der ikke afspejlede en ellers fin indsats af drengene.

 

Søndag kom holdet godt fra land, da de kom foran med 2-0 på udebane mod Lyngby. Luften gik desværre en anelse af ballonen, og Lyngby fik med et par hurtige scoringer overtaget, hvorefter opgøret i stedet endte med en sejr på 4-2 til hjemmeholdet.

 

Næste kamp for U15-drenge: lørdag d. 18. september kl. 12:00 på hjemmebane mod AC Amager Academy.

 

U14 drenge

 

U14 drenge kunne med en sejr på udebane mod Brønshøj Boldklub – der ikke har fået den bedste start på sæsonen – tage et skridt op i rækken og blande sig med de øverste.

 

Holdet har leveret en række fine resultater på det seneste, og lørdag blev ingen undtagelse, da Sundbys drenge hev en sejr på 2-1 i land.

 

Med sejren rykker U14-drengene op på en 4. plads – kun 3 point efter førerholdet fra Måløv BK.

 

Næste kamp for U14-drenge: lørdag d. 18. september kl. 10:00 på hjemmebane mod GVI.

 

U13 drenge

 

U13-drengene mødte, ligesom U14, også Brønshøj Boldklub.

 

Lørdagens kamp blev en lige af slagsen, der desværre mundede ud i en sejr til hvepsene på 2-1.

 

Næste kamp for U13-drenge: søndag d. 19. september kl. 11:00 på udebane mod Hørsholm-Usserød IK.

 

Pigehold

 

U16 piger

 

U16-piger fik søndag besøg af HIK hjemme på Kløvermarken.

 

Et opgør, der endte i en klar sejr til udebaneholdet, der kunne tage hjem til Hellerup med en sejr på 4-0.

 

Næste kamp for U16-piger: lørdag d. 18. september kl. 16:00 på udebane mod FA2000.

 

U14 piger

 

Pigerne fra U14 tog søndag imod HB Køge, der inden kampen stod med en sejr og et nederlag efter to kampe.

 

Det blev til en lige kamp, hvor Sundby-pigerne dog ikke fik det fornødne sidste mål, der kunne have taget point fra pigerne fra Køge. Opgøret ender med en sejr til HB Køge på 2-1.

 

Næste kamp for U14-piger: søndag d. 19. september kl. 13:00 på udebane mod BSF.

 

U13 piger

 

U13 piger har fået en fremragende start på sæsonen, hvor de før lørdagens kamp mod HIK havde fået to sejre ud af to mulige, og ovenikøbet stod med en målscore på 17-3.

 

Modstanderne fra HIK havde til modsætning fået en svær start, da de med 4 nederlag fristede en tilværelse nederst i tabellen.

 

Weekendens opgør blev ikke spillet, da HIK trak sig, hvorfor Sundby-pigerne kan tage en skrivebordssejr.

 

Næste kamp for U13-piger: torsdag d. 16. september kl. 17:45 på hjemmebane mod B93.

 

Ønsker man at indgå i ”Ugen der gik”, skal al information (eventuelt kampreferat, billeder eller andre nyheder) sendes til klubbens PR- og Kommunikationsansvarlige, Jakob Kleist Laursen, på jkl@sundbyboldklub.dk - denne vil ligeledes stå for layout, korrektur og redigering.