Menu

Ugen der gik (39) | Sundby Boldklub

image
04. oktober 2021 kl. 23:34

"Ugen der gik" er Sundby Boldklubs ugentlige opsamling af den forgangne uges nyheder. Der vil løbende blive opdateret om alt fra kampreferater og -billeder til events i klubben samt andre relevante overskrifter. ”Ugen der gik” udkommer hver mandag aften.

 

I ”Ugen der gik” vil vi fremover – uge efter uge – zoome ind på én årgang af gangen, hvilket skal give jer mulighed for at komme helt tæt på samtlige hold i Sundby Boldklub. Dette vil hedde "Ugens Zoom".

 

Ugens zoom

 

U8-årgangen

Denne uge zoomer vi ind på vores seje U8-årgang!

 

Da vores U8-piger er et nystartet hold, der netop er ved at begynde træningen, vil vi primært kaste blikket på vores U8-drenge. Vi glæder os dog til at følge U8-pigerne!

 

Hos U8-drengeholdet kan de prale af en markant tilgang, da der er kommet 13-14 nye, glade fodbolddrenge efter sommerferien! Det betyder samtidig, at holdet nu er oppe på imponerende 45 medlemmer.

 

Den store gruppe drenge gør også, at der er behov for en stærk forældregruppe, der sammen kan koordinere træningspas, kampe og sociale begivenheder – og det er lige, hvad der er på holdet; en forældregruppe, der bakker op om drengene! Det siger en af holdets forældretrænere, Kim Jørgensen Grummesgaard:

 

”Det går rigtig godt på hele årgangen, hvis vi selv skal sige det. Både med forældredeltagelse og med børnene. Vi er pt. 7 forældretrænere, og så har vi 5-6 yderligere, der hjælper til, hvis der er behov for det. For eksempel er en del af os i gang med C-trænerkurser, som vi skal tage i oktober og november. Der er der lynhurtigt andre forældre, der tager over.”

 

Det er dog ikke kun forældrene, der tager en tørn, når det handler om at få holdet til at spille. Drengene giver også en hånd med uden for kridtstregerne.

 

”Vi har netop bestilt julekalendere fra Børns Vilkår, som vi skal til at sælge. Det gør vi blandt andet ved at tage til 1. kvinders kamp på lørdag, hvor nogle af drengene er bolddrenge – så sælger de også lodder til kampen. Derudover, så kan de købes på i Tutten fra på onsdag.”

 

Der venter dog også en ekstra gulerod, hvis holdets spillere får solgt alle de 300 julekalendere.

 

”Hvis de får solgt dem alle, så har vi lovet, at vi arrangerer et julestævne med mad, slik og alt, hvad der ellers hører til. Og så skal vi selvfølgelig spille noget fodbold, hvilket bliver gjort på Skolen på Amagerbro, hvor vi holder en turnering.”

 

Holdet har desuden nydt stor opbakning for lokalområdet, hvor REMA1000 har sponsoreret drengene med nye strømper, t-shirts og shorts, hvilket skaber et fedt sammenhold, når alle drengene ligner hinanden.

 

På trods af holdets mange nye drenge, er der stadig plads til nye ansigter, fortæller Kim Jørgensen Grummesgaard. Man bedes kontakte årgangsansvarlige, Karim Graini.

 

Vi ser frem til at følge de seje U8-drenge – og så håber vi på, at de får solgt alle julekalenderne!

 

Ugens nyheder

 

U10 drenge fik skovlen under Kastrup Boldklub

U10 drenge havde inviteret Kastrup Boldklub forbi Kløvermarken til to træningskampe på C/D-niveau. Sundbys drenge leverede flot spil, en masse mål, og de fik derfor også ”håneretten” til næste gang, de to klubber mødes.

 

U10 A var i samme weekend en tur forbi Farum Arena, hvor FCN-talent ventede. De to hold lagde ud med at spille 5 mod 5, inden de gik over til at spille 8 mod 8 i 2 gange 20 minutter. Sundby Boldklub var som forvandlet efter sidste weekends udfordringer ved stævnet i Gentofte.

 

Udover, at holdet resultatmæssigt kommer hjem med en sejr i bagagen, så spillede de også flot ”akademi-bold”, hvor de især var gode uden bold.

 

Alt i alt var det en rigtig god weekend for hele U10-årgangen!

 

 

Ugens opdatering på talentholdene

 

Drengehold

U19

 

U19 drengene mødte søndag Ledøje-Smørum Fodbold, der lå solidt midt i rækken.

 

Det blev for stor en mundfuld for Sundbys drenge, da de blev sendt hjem med en øretæve på 9-1.

 

Næste kamp for U19-drenge: onsdag d. 6. oktober kl. 18:30 på hjemmebane mod FFB.

 

U17

 

Vores U17-drenge har gang i en god periode, hvor da de inden weekendens kamp mod KFUM BK, Roskilde, havde vundet to kampe i streg.

 

Det blev også til tre af slagsen, da Roskilde-drengene måtte tage hjem med et nederlag på 3-1 i bagagen.

 

U15

 

U15-holdet fik lørdag besøg af FA 2000, der toppede rækken med 17 point efter 7 kampe.

 

På trods af den relativt store forskel i placeringerne, blev det til en tæt affære, hvor FA 2000 dog trak sig sejrsrigt ud af opgøret med 2-1.


U14

 

Holdet mødte søndag Himmelev-Veddelev BK på hjemmebane på Kløvermarken. 

 

Udeholdet kom med en dugfrisk sejr på 6-0 over B1903. 

 

Det blev et tæt opgør, hvor Sundby desværre trak det korteste strå, da kampen ender 2-3. 

 

Næste kamp for U14-drenge: søndag d. 10. oktober kl. 12:00 på udebane mod KFUM BK, Roskilde. 

 

U13

 

Drengene fra U13 skulle forsøge at komme tilbage på sporet, da på udebane skulle op imod subtop-holdet fra Frem. 

 

Udfaldet blev dog ikke som håbet, da det blev en 2-0 sejr til hjemmeholdet. 

 

Næste kamp for U13-drenge: søndag d. 10. oktober kl. 12:00 på hjemmebane mod FA 2000. 

 

Pigehold

U16

 

Allerød FK, der inden weekendens kamp lå lunt i svinget til at ende i øverste halvdel, bød søndag Sundbys piger op til dans. 

 

Det blev aldrig rigtigt spændende, da kampen endte med en overbevisende sejr på 6-1 til hjemmeholdet.

 

Næste kamp for U16-piger: lørdag d. 9. oktober kl. 12:00 på udebane mod HIK. 

 

U14

 

Pigerne fra U14 gik ind til lørdagens kamp mod Brøndby IF med optanket selvtillid, efter de senest havde vundet 2-0 over B93. 

 

Pigerne fra BIF skulle dog vise sig at have et ekstra gear i forhold til Sundbys piger, hvorfor kampen ender 6-0 til udeholdet. 

 

Næste kamp for U14-piger: onsdag d. 6. oktober kl. 18:30 på udebane mod Greve Fodbold. 

U13

 

Det var en travl uge for U13-pigerne, da de både havde en kamp mod FCN onsdag og en mod BSF lørdag.

 

Sundby og FCN lå inden kampen side om side på førstepladsen med maksimumpoint, hvorfor der var lagt op til en regulær topkamp. Sundbys piger viste sig fra sin bedste side, og de spillede en brandkamp, hvilket resulterede i en 4-1 sejr til pigerne fra Amager. 

 

Sejren blev heller ikke en sovepude for pigerne, da de lørdag tog imod BSF. En sikker sejr på 3-0 gør, at Sundbys piger lægger sig alene i spidsen i Liga 1. 

 

Næste kamp for U13-piger: onsdag d. 6. oktober kl. 17:00 på hjemmebane mod Brøndby IF.

 

Ønsker man at indgå i ”Ugen der gik (ugens nyheder)”, skal al information (eventuelt kampreferat, billeder eller andre nyheder) sendes til klubbens PR- og Kommunikationsansvarlige, Jakob Kleist Laursen, på jkl@sundbyboldklub.dk - denne vil ligeledes stå for layout, korrektur og redigering.