Menu

Ugen der gik (40) | Sundby Boldklub

image
11. oktober 2021 kl. 22:22

"Ugen der gik" er Sundby Boldklubs ugentlige opsamling af den forgangne uges nyheder. Formatet vil bestå af "Ugens Zoom", der kigger nærmere på en udvalgt årgang, "Ugens Nyheder", der er leveret af holdene selv, og "Ugens opdatering på talentholdene", der giver dig det nyeste fra alle vores talenthold! ”Ugen der gik” udkommer hver mandag aften.

 

Ugens Zoom

 

U9-drenge

Vores U9-drengeårgang har haft stor tilgang på det seneste. Siden august er der kommet flere, nye spillere, og truppen er pt. på 39 drenge.

En af holdets trænere, Andrés Miguel Cervantes, fortæller om holdets udvikling og de mange nye drenge:

”Vi er godt i gang på trænersiden med at integrere de nye spillere og deres forældre i klubben. Det er fantastisk at se, hvordan spilleren udvikler sig fra uge til uge – og flere tager nogle kæmpe spring for tiden. Til træning har vi denne uge fokus på finter og driblinger, og samtidig øver vi afleveringer og skud. Og så har vi en masse kamptræning, hvor vi har fokus på, hvordan vi positionerer os på banen.”

 

Udover den almindelige træning, var 10 drenge fra holdet udvalgt som ”prøvekaniner”/medier i forbindelse med Sundbys C-niveau trænerkursus for en del af klubbens trænere. Kurset blev afviklet af talentchef, Steen Gleie. Drengene var rigtig gode og behjælpelige, og både spillere og trænere lærte en masse.

 

U9-drengene spillede i den netop overståede weekend også efterårssæsonens sidste kampe. Der blev stillet med to hold til et stævne i Fælledparken; et hold på A-niveau og et hold på B-niveau.

 

”På vores B-hold var der 4 nye spillere med. De spillede og kæmpede superflot, men desværre tabte de alle 3 kampe. Det vigtigste var dog, at der var god kampgejst og en kæmpe målmandspræstation af holdets målmand, der diskede op med flere flotte redninger. A-holdets kampe gik også fint. Vi havde fokus på positioner på banen. Holdet vandt en kamp og tabte to. Generelt var det godt at se, at de ting, vi lærer til træninger, lige så stille og roligt også slår igennem, når vi spiller kamp”, fortæller Andrés.

 

U9-drengene har tilmeldt tre hold til Vinterbold; et hold i A-rækken og to hold i C-rækken. Derudover er de i gang med at arrangere et par lokalopgør med de andre Amagerklubber. Det bliver i form af stævner, hvor fokus bliver at få de helt nye spillere med ud til kamp. Datoerne er ikke fastlagt endnu, men de kan findes i Kampklar, så snart alt er aftalt.

 

Desuden er holdet i gang med at planlægge et fællesspisnings-event, så både forældre og børn kan lære hinanden bedre at kende.

 

Vi siger tak for indblikket i hverdagen hos de seje U9-drenge – og så glæder vi os til at se endnu mere fra dem!

 

 

Ugens Nyheder

 

7 U14-piger på DBU Talent

Hele 7 piger fra U14-piger er stadig med omkring DBU-Talent.

 

De startede i foråret, og efter 7 træninger, hvor der hver gang er piger, der er valgt fra, er det med glæde, at trænerteamet hos U14 kan konstatere, at alle 7 piger stadig er med, når næste træning skal stå den 30. oktober.

 

Cheftræner, Jesper Simonsen, er forståeligt nok yderst stolt:

”Jeg tror efterhånden, at vi er den klub med flest piger tilbage – og det er selvom der er flere licensklubber med til træningerne. Trods et efterår med mange skader, så har pigerne til de her samlinger vist, at de er lavet af noget helt specielt, og de har kæmpet en vis del ud af bukserne, hvilket nu belønner sig. Vi gør helt sikkert noget rigtigt i Sundby Boldklub – også på pigesiden. Vi trænere er superstolte af pigerne, og jeg er sikker på, at vi har flere på vej i den nærmeste fremtid. Kan det samtidig lykkes os at holde fast i alle pigerne, så er jeg sikker på, at der venter en god fremtid for klubbens 1. hold.”

 

Der skal lyde et stort tillykke til – både fra holdets trænere, Jesper, Tobias og Lennart – samt fra hele klubben til de 7 seje piger; Evin, Freja, Mathilde, Laura, Emma, Selma og Carla M.

 

 

Seje boldbørn til 1. kvinders kamp

1. kvinder spillede i weekenden kamp mod Vildbjerg, som blev sendt hjem med et nederlag på 3-0 i bagagen.

 

Til kampen var der stor opbakning på tribunerne, men kvinderne blev også hjulpet godt på vej af fire seje boldbørn, der trofast sad klar rundt om banen, når der skulle sikres en hurtig igangsætning.

 

Der skal derfor lyde en stor tak til de tre seje drenge fra U8 og til Smilla fra U10.

 

Hvis man får lyst til at være en del af boldbørnene fremover, så kan man kontakte holdleder for kvinderne, Birgit Frid.  

 

 

Ugens opdatering på talentholdene

 

Pigehold

U16

Sundbys U16 piger skulle lørdag en tur til Hellerup, hvor pigerne fra HIK ventede.

 

Det blev desværre ikke til et opgør med megen spænding, da hjemmeholdet løb med alle tre point via en sikker sejr på 6-0.

 

Næste kamp for U16-piger: fredag d. 29. oktober kl. 18:30 på udebane mod Greve Fodbold

 

U14

Efter at været ”oversidder”, ventede en udebanekamp mod Greve Fodbold.

 

Det blev til en tæt affære, hvor Sundby-pigerne trak det længste strå og sikrede en sig en sejr på 3-2.

 

Med sejren er holdet á point med netop Greve i midten af rækken, inden turneringens sidste kamp.

 

Næste kamp for U14-piger: søndag d. 31. oktober kl. 12:00 på udebane mod Farum BK.

 

U13

Sundbys U13-piger har buldret igennem Liga 1, hvor de ligger på en suveræn 1. plads med lutter sejre og en målscore på +38.

 

Der blev heller ikke ændret meget i stillingen efter ugens to kampe, hvor holdet først viste flotte takter med en sejr på 7-4 hjemme over Brøndby IF, og derefter fik 3 point med hjem fra Brønshøj BK, efter kampen endte 5-1 til de rødklædte Sundby-piger.

 

Næste kamp for U13-piger: onsdag d. 13. oktober kl. 17:00 på hjemmebane mod Allerød Fodbold Klub.

 

Drengehold

U19

Efter en periode, der ikke har budt på mange resultatmæssige opture, kom U19-drenge tilbage på sporet, da de hjemme tog imod Hillerød Fodbold, der med en sejr kunne spille sig ind i top-3.

 

Vores drenge ville det dog anderledes, og efter en tæt kamp kunne de fejre en 1-0 sejr.

 

Næste kamp for U19-drenge: fredag d. 15. oktober kl. 19:00 på udebane mod B1903.

 

U17

Vores U17-drenge havde inden lørdagens lokalopgør mod A27 fået gang i en god stime, der bød på hele tre sejre i træk.

 

Drengene fortsatte de gode takter, da det blev til en sejr på 3-2 ude over lokalrivalerne.

 

Næste kamp for U17-drenge: lørdag d. 16. oktober kl. 16:00 på hjemmebane mod Hillerød Fodbold.

 

U15

Der var dømt lokalopgør for flere hold i weekenden, hvor U15-drengene ligeledes skulle spille mod drengene fra A27 i sæsonens sidste kamp.

 

A27 kom foran 2-0, inden drengene fik reduceret og bragt spænding i opgøret. A27 fik dog afgjort kampen med scoringen til kampens resultat 3-1.

 

U14

Sidste kamp for U14-drengene bød på en tur til Roskilde, hvor KFUM BK, Roskilde ventede. Hjemmeholdet havde inden søndagens kamp ikke haft den bedste sæson, hvorfor de fristede en tilværelse i bunden af rækken og med en målscore på -21.

 

Det blev ikke bedre for Roskilde-holdet, da Sundbys drenge kørte dem over med en overbevisende 8-1-sejr.

 

U14 slutter derfor sin sæson i midten af rækken.

 

U13

Endnu en sæson skulle afsluttes, da U13-drengene tog imod FA2000 hjemme på Kløvermarken.

 

Det blev en målfattig affære, hvor udeholdet dog fik nettet til at blafre en enkelt gang, hvorfor kampen endte 1-0 til gæsterne.

 

Ønsker man at indgå i ”Ugen der gik (Ugens Nyheder)”, skal al information (eventuelt kampreferat, billeder eller andre nyheder) sendes til klubbens PR- og Kommunikationsansvarlige, Jakob Kleist Laursen, på jkl@sundbyboldklub.dk - denne vil ligeledes stå for layout, korrektur og redigering.