Menu

Årgang 2010

SUNDBY BOLDKLUB BØRNE- OG UNGDOMSFODBOLD

Fra U13 er årgangen delt i et talenthold og 1-2 breddehold. På talentholdene erstattes forældretrænere af licensuddannede trænere.

På breddeholdene forsøger vi også at finde trænere udefra, men det er fortsat behov for, at forældre hjælper til omkring holdet. Klubben hjælper med træningsprogrammer.

Der er mellem samarbejde talent- og breddehold. Fx kan breddespillere bliver tilbudt et træningsforløb på talentholdet, ligesom talentspillere kan udvikle sig ved at spille kampe for breddeholdene. Breddehold træner 2/ugen. Talenthold træner 3-4/ugen.

Selvom årgangen nu bliver delt i flere hold, anbefaler vi, at de sociale aktiviteter sker for hele årgangen. Fx fællesspisninger i Tutten, stævner, biografture og lign.

 

Forældreansvar

Spillerne begynder nu selv at kunne tage ansvar for træning og kamp. Men det er vores erfaring, at det betyder meget, at forældre bliver ved med at bakke op om træning, kampe og sociale aktiviteter ved at følge med på Kampklar.

 

Forældreansvar

Sundby Boldklub forventer, at forældre hjælper til på og omkring holdet. Vi holder løbende forældrekurser, der klæder forældre på til at stå på banen. Du kan også hjælpe med andre opgaver. Se hvilke hende .

 

Kampklar

Alle vores hold kommunikerer via DBU's app Kampklar. Her melder du dit barn TIL og FRA træning og kampe.

For yderlige spørgsmål kontakt da holdets koordinator her .

Luk