Menu

Dideriksen & Co.

image

Dideriksen & Co.

 

Dideriksen & Co. er dedikeret til at være en uvurderlige sparringspartner for startup- og vækstvirksomheder, der besidder stærke grundlæggere og har potentiale på internationalt niveau. Virksomheden er bygget på fundamentet af egne erfaringer med at etablere og drive virksomheder, skaffe kunder og øge kapital. Yderligere suppleres deres ekspertise med betydelige viden inden for revision, virksomhedsoverdragelser og fundraising. Dette er dette solide fundament, der giver dig som grundlæggere en fortrolig sparringspartner, når du vælger at samarbejde med Dideriksen & Co. Målet er at give dig som stifter en dygtig sparringspartner, der kan levere konkrete input og rådgivning om, hvordan du justere din forretning forud for og i forbindelse med at tiltrække ekstern kapital.

 

Ydermere stræber man sig efter at pleje og udsætte deres omfattende netværk af investorer i Norden, for de spændende vækstvirksomheder der samarbejdes med. Målet er at modne andres forretning og hjælpe med at finde den nødvendige kapital og kompetence til fremtidige vækstrejse.

 

Dideriksen & Co. indgår tætte og langvarige partnerskaber med både grundlæggere og investorer. Med grundlæggere, arbejder de fra tidligere stadier og hjælper med at modne deres virksomhed, inden en kapitalrejsning. Der ydes kompetence, ressourcer og rådgivning før, under og efter kapitalrejsning. Samtidig kan de reklamere for et bredt netværk af investorer, der deltager i deres arrangementer, får adgang til unikke investeringsmuligheder og investerer i de spændende projekter der arbejdes med.

 

Læs mere her

Luk