Menu

Groundley

image

Groundley

 

Groundley giver dig mulighed for at vise dine resultater på en mere effektiv og engagerende måde, der går ud over blot det nødvendige rapporteringsarbejde. Du kan præsentere dine fremskridt ved hjælp af grafer, diagrammer, succeshistorier, blogindlæg, FN-mål og -indikatorer, billeder, videoer og mål, der gør det lettere for andre at forstå og handle på dine bæredygtighedsinitiativer.

 

Med Groundley behøver du ikke længere bruge måneder på at udarbejde en omfattende årlig bæredygtighedsrapport. Du kan nemt indtaste og opdatere dine data månedligt, og dine dashboard opdateres automatisk. Derudover kan du bruge skabeloner til at oprette ESG-rapporter, der opdateres regelmæssigt.

 

Bæredygtighed er vigtigt for dine kunder, og det kan være et afgørende konkurrenceparameter. Med et tilpasset dashboard, der kan bruges til kundemøder, kan dit salgspersonale præsentere dine bæredygtighedsresultater med selvtillid, selv når der ikke er en bæredygtighedsrepræsentant til stede. Groundley gør det nemmere at kommunikere dine bæredygtighedsindsats og demonstrere dens værdi.

 

Læse mere her

Luk