Menu

MTI Investment

image

MTI Investment

 

MTI Investment er en førende nordisk investerings- og venturebygningsvirksomhed med fokus på investering i små og mellemstore virksomheder (SMV'er). Virksomheden blev grundlagt i 2014 af professor Trond Randøy fra Norge, Pontus Engström fra Sverige, og Dr. Neema Mori fra Tanzania, har MTI Investment en vision om at identificere og udnytte investeringsmuligheder i Østafrika. Navnet "MTI," som betyder "træ" på swahili, symboliserer virksomhedens engagement i at støtte vækstvirksomheder. MTI Investments porteføljevirksomheder udvælges med henblik på at kunne bære frugt af langsigtede investeringer, der inkluderer finansiering, rådgivning og løbende korrespondance.

 

Virksomhedens mål er at fremme og realisere det langsigtede forretningspotentiale i østafrikanske økonomier. De seneste politiske reformer i regionen, som adresserer regeringens ineffektivitet, har skabt gunstige betingelser for udviklingen af telekommunikation, øget efterspørgsel som følge af befolkningens hurtige vækst (6 % årligt), påvirkes af infrastruktur, osv.

 

MTI Investments mission er at støtte SMV'er i Østafrika i at opnå hurtig vækst og øget rentabilitet. Med mere end otte års erfaring i Østafrika har virksomheden etableret betydningsfulde relationer med nøgleinteressenter, såsom universiteter, juridiske rådgivere, ambassader, lokale investorer, internationale private equity-firmaer og lokale virksomheder. Dette netværk udgør en værdifuld infrastruktur til at støtte og udvikle virksomheder i regionen. Ydermere er deres økonomiske målsætninger at optimere værdiskabelse for aktionærerne, ved at øge udbyttet og værdien af deres investeringer.

 

Læs mere her

Luk