Menu

Spar Nord Amager

image

Spar Nord Amager

 

Spar Nord har en imponerende historie, der går tilbage til 1824 og i dag er de Danmarks 5. største bank. Selvom de opfylder de forventninger, man har til en bank, adskiller de sig alligevel på flere måder. Spar Nord er ikke blot en bank for økonomiske værdier der forvaltes for at gavne deres kunder, men også en bank, der vægter menneskelige værdier højt og ser dem som en styrke, der binder samfundet sammen.

 

Bankens forretningsmodel fokuserer på nærhed til kunderne og skaber personlige og langvarige relationer som en central prioritet. Dette afspejles fysisk i form af lokale bankfilialer, der sikrer, at der i store dele af Danmark er let adgang til den nærmeste Spar Nord-bank for alle kunder. I en tid, hvor digitaliseringen stiger og mulighederne mangedobles, erkender Spar Nord behovet for personlig og engageret rådgivning fra menneske til menneske. Derfor sætter de personlig rådgivning højt på dagsordenen og investerer i deres egne digitale løsninger for at styrke og oplyse kunderne. Spar Nord tror på, at stærke digitale tilbud er afgørende for at overleve og trives i den moderne verden, og derfor stræber de efter at blive den personlige bank i en digital tidsalder.

 

Spar Nord er også dybt engageret i de lokalsamfund, hvor de er til stede. De vægter lokalkendskab højt, hvilket indebærer, at de har en dyb forståelse for de områder, kunder lever og arbejder i. Bankens lokale engagement kommer også til udtryk gennem sponsorater i det lokale foreningsliv, og gennem donationer fra Spar Nord Fonden støtter de næsten 1.000 velgørende initiativer i hele landet hvert år.

 

Spar Nord ser det personlige møde som afgørende for at opbygge tillid mellem rådgiver og kunde, hvilket ofte er en forudsætning for at kunne skabe gode og bæredygtige løsninger til kunderne.

 

Læs mere her

Luk