Menu

Sydhavnens Vinbar

image

Sydhavnens Vinbar

 

Sydhavnens Vinbar er en veletableret virksomhed, der består af tre individuelle forretninger og har en stærk lokal forankring i Københavns Sydhavn. De tre forretningsafdelinger omfatter SYDHAVNENS VINBAR, MINIBAREN og DEN TREDJE.

 

Virksomhedens ejer, Lars, også kendt som VinLars, har en lang historie inden for vinverdenen, der begyndte tilbage i 1984. Han har arbejdet professionelt med vin siden 1991 og besidder en uddannelse inden for restaurationsbranchen, hvilket yderligere styrker hans ekspertise inden for vin.

 

Sydhavnens Vinbar har en omfattende vinkollektion, der spænder over økologiske, biodynamiske, og naturvine samt konventionelle vine. Deres udvælgelse er præget af en personlig tilgang, hvor forholdet til vinbønderne spiller en afgørende rolle.I 2016 startede virksomheden sin egen import med tre unikke vine, herunder en chenin-baseret bushwine, som Lars selv høstede og pressede i Sydafrika, en frisk Solaris fra Skåne og amforavine fra Slovenien.

 

Selvom Sydhavnens Vinbar har en forkærlighed for økologiske, biodynamiske og naturlige vine, prioriteres kvalitet højest. Deres sortiment er nøje udvalgt med fokus på både indholdet i flasken og historien bag vinen, da begge elementer skal kunne stå distancen. Uanset om du foretrækker naturvin eller klassisk vin, er svaret fra vinbaren klart: Det er underordnet. For Sydhavnens Vinbar handler det om at levere kvalitetsvine uanset vinens karakter.

 

Virksomhedens forbindelse til øen Fejø, hvor de ejer en ejendom og blev forelsket i øens charme, førte til oprettelsen af importfirmaet Fejø Vin. Dette initiativ har nu udviklet sig til Sydhavnens Vinbar, MINIBAREN og DEN TREDJE. De leverer hovedsageligt deres vine til restauranter, high-end caféer, erhvervskunder (B2B) og private kunder med fokus på kvalitet og god smag i hver flaske.

 

Læs mere her

Luk