1. herre - Københavnsserien

Sundby Boldklub 1. herresenior er et hold bestående af en del unge spillere, samt nogle få rutinerede kræfter. Mange af vores unge spillere har haft en stor del af deres fodboldopdragelse i klubben gennem børne- og ungdomsholdene i klubben.

Holdet kendetegnes ved, at vi har spillere med et højt teknisk niveau, taktisk forståelse (spilintelligens), samt en gruppe spillere der sætter en ære i at passe deres træninger tre gange om ugen og med kamp i weekenderne. Udover at være seriøse omkring vores tid sammen på grønsværen, så er det sociale og fællesskabet også en vigtigt del af holdets værdier.

Vi er en klub i rivende udvikling og har ambitioner om, at vi på sigt skal højere op i rækkerne. Vores nuværende liga placering er Københavnerserien.

Vi har en ambition om, at det gode ungdomsarbejde der laves i klubben skal have en afsmittendeeffekt på klubbens 1. senior. Spillere der er bekendte med vores fodboldfilosofi og som har redskaberne til at udføre det på banen.

Vi har rigtig gode faciliteter såsom:

• Fedt omklædningsrum med egne nummererede pladser/båse med eget skab. • Nummereret træningssæt til alle i truppen.

• Tøjvask til hver træning.

• Gratis spisning i Tutten inden træning (fra kl 17).

• Gratis træningskort til Sporting Health Club.

• Catapult One-veste og måleudstyr til træning og kampe.

• Veo kamera til kampe.

Vi bestræber os på at have en spillertrup på 25 spillere, da vi har 25 pladser i vores omklædningsrum.

Trænerstab omkring 1. holdet: En cheftræner, en assistent, en målmandstræner (3 gange ugenligt), en fysisk og mentaltræner, en transitionstræner, samt en holdleder. Derudover, så har vi en fysioterapeut tilknyttet holdet (3 gange om ugen).

For yderlige spørgsmål kan der rettes henvendelse til holdleder Kristian Lisberg på tlf: 2623 0995 eller på email: kristian.lisberg@gmail.com.

Henvendelser vedrørende sponsorat og klub 100 foretages til Kenneth Nielsen (A-udvalget) på tlf: 3031 3541 eller på email: kennethnielsen@sundbyboldklub.dk

________________________________________________

Årets Spiller                                                                      Årets topscore

Årets spiller 2010: Peter Svarrer