2. og 3. kvinder

2. OG 3. KVINDER

I Sundby Boldklub har vi kvindeseniorhold for alle.

Det er vigtigt, at unge kvinder fastholdes i fodbolden, også på seniorniveau, og i Sundby Boldklub har dette segment stort fokus.

Gennemsnitsalderen i truppen omkring vores 2.- og 3. kvindesenior-hold er under 21 år - og en af de absolut laveste i rækken - og flere piger kan endda spille U18 endnu.

Der er over 35 kvinder, der elsker fodbold, og er gode til det. Der er 2 x 11-mandshold, hvor det højest rangerende hold spiller i ØST-rækken og det andet i serie 2.

Hvis du er ny spiller, og har lyst til at prøve kræfter på et af vores kvindehold, så kontakt venligst træner Lars Nielsen for at lave en aftale om prøvetræning.

Hos 2. og 3. kvindesenior vil der være mulighed for at træne gratis med de første par uger, og derefter vil du få en seriøs tilbagemelding i forhold til, om du passer til truppen/holdet.

I efteråret 2021 er ambitionerne for ØST at blive placeret i den bedste halvdel af rækken - og i foråret 2022 er det en ambitiøs, men opnåelig ambition, at rykke op i 2. division.

For holdet i Serie 2, er det målsætningen at rykke op i Serie 1.

Selvom vi er seriøse med vores sport, så er det sociale og fællesskabet også en vigtig del i Sundby Boldklub, og der er fællesspisning, fester og ture med holdet gennem sæsonen.

Kontakt gerne træner Lars Nielsen for mere information.

Lars Nielsen

Mail: Larn@dbusjaelland.dk