Menu

Nedtakt Danmarksserien - SE MÅLENE: Tårnby FF 1-1 Sundby Boldklub

image Målscorer Jeppe Sindahl
Mark Engelsted
22. oktober 2023 kl. 19:56
1-1 i lokalderby

Det blev til pointdeling på Vestamager efter holdet ved pausen ellers var foran.

 

Tårnby FF startede bedst med et par skud fra distancen, som dog aldrig blev rigtig farlige.

 


Efter 12 min kunne Magnus Krogh Hansen have bragt holdet foran, da han får serveret en friløber fra anfører Johan Visti Becker, men desværre blev afslutninger midt på målmanden.

 


Efter 28 min kommer kampens første scoring. Et frispark fra Magnus Krogh ender med, at Jeppe Sindahl opsnapper nedfaldsbolden og hugger bolden i kassen. Lidt efter er det så Casper Illum, som bliver spillet fri og får afsluttet. Desværre kommer der en Tårnby FF fod i vejen på afslutning. Illum måtte kort inden pausen desværre udgå fra kampen med et flækket øjenbryn.

SE MÅLET:
I 2. halvleg fik Tårnby FF skubbet spillet lidt længere frem på banen, men skabtestort set intet. SB var primært farlige på omstillinger, men den sidste skarphed manglede ved flere lejligheder. Tættest på var Julius Hamburger-Toft, som måtte se sit forsøg afværget, da en Tårnby FF’s spiller kom i vejen for afslutningen.

 


I det 84. minut får Tårnby FF så udlignet. Et hjørnespark bliver clearet i første omgang, men retur bolden ryger ud på kanten af feltet til Matthias Andersen, som med et følt indlæg sender bolden mod bagerste stolpe. Bolden falder efter noget duelspil ned for fødderne af Peter Hjulmand, som via en Sundby krop får sparket bolden i mål. Ærgerligt efter, at vores defensiv igen spillede en stor kamp og stort set afviste alt, hvad Tårnby FF kom med.

 


I 88. minut får SB så tildelt et hjørnespark. Bolden sparkes tæt under mål og bliver snittet af Anid Demirovic og går i mål. Men af uforklarlige årsager, så vælger dommeren helt uforstående at dømme for frispark i situationen. Det til trods for, at der ingen protester var for hverken målmanden eller Tårnby FF spillerne. Trods massive protester fra SB spillerne, så ændre dommeren ikke på sin afgørelse. Dommeren mener at have set, at Anid i situationen smider en albue i hovedet på målmanden. Videoen på liveoptagelserne viser desværre tydeligt, at det var en kæmpe fejlvurdering fra dommerens side.

 


Næste lørdag venter så endnu en stor kamp, når Brønshøj kommer på besøg.

Luk