image Foto: Kristian Lisberg
Thomas Karabulut
30. maj 2021 kl. 20:10
På en solrig dag i Fælledparken lykkedes det endnu en gang ikke vores 1. herre at få alle 3 point med hjem til Kløvermarken.

For 3. gang af tre mulige, måtte vi forlade Fælledparken uden point. Det er som om, at tingene bare ikke går vores vej, og der hviler en forbandelse over holdet, når vi spiller på anlægget. Det blev ikke blot til et nederlag, men samtidig en brækket arm til en af holdets hele store offensive profiler, Casper Illum, som kort før pausen måtte køres på hospitalet og nu er ude for resten af sæsonen.

Kampen startede som forventet: Østerbro IF stod kompakt og forsvarede sig godt og viste indimellem tænder på nogle omstillinger. Vi spillede for langsomt på den sidste tredjedel af banen samtidig med, at vi havde alt for dårlig pasningskvalitet - især temperaturen i de afgørende afleveringer. Desuden manglede vi noget mod fra vores to centerbacks, som ellers havde masser af plads til at føre bolden frem i banen.

Østerbro kom foran på netop en omstilling efter 27 minutter. Blot 10 minutter senere udligner Casper Illum dog med et følt spark over i det lange hjørne til 1-1. Minutterne efter har vi så et par muligheder for at komme i front. Igen kom gennembruddet i vores venstre side fra Casper Illum og en velspillende Ilias Elouali, men den sidste skarphed manglede lige.

Efter 41 minutter kom hjemmeholdet så atter i front. Igen er det på en omstilling, hvor vi ikke er klar. En flad bold i banen fra Sylle frem til Mo, bliver opfanget af deres centerback. Vores genpres er ikke eksistrende i situationen, og med simple midler slår hjemmeholdet en bold i bagrum til deres hurtige kant, som løber fra forsvaret og scorer sikkert til 2-1.

Kort efter får Mo tilkendt et korrekt straffespark, da han bliver nedlagt i feltet. Mo tager selv ansvar, men desværre bliver sparket for svagt og læst af ØIF keeperen. Mens alle ventede på pausefløjtet, er uheldet så ude med Casper Illum: Han kom ind i en tackling og forsøgte i sit fald at tage fra med armen, idet han spillede med to brækkede fingre, hvilket desværre medførte et heftigt brud på armen. Rigtig ærgerligt for ham og resten af holdet.

Til 2. halvlegs start bliver der foretaget tre ændringer: Lasse Chrillesen, Nikolaj Hammer og topscorer Kasper Heerwagen bliver sendt på banen i håb om at tilføre holdet noget ny energi og kvalitet.

Hele 2. halvleg bliver et langt powerplay mod Østerbro-målet. Midt i halvlegen burde udligningen være faldet. Kasper Heerwagen finder med en fremragende bold Nikolaj Hammer, men fra målmandsfeltet bliver Nikolajs afslutning desværre lige midt på keeperen, som allerede har lagt sig ned i situationen. Derudover har Sylvester Klein ligeledes en kæmpe mulighed, men en meter fra stregen, skovler han bolden lige over mål. Vi har yderligere et par chancer, men mangler på dagen bare skarpheden. Østerbro får i slutfasen ligeledes en gigantisk chance for at lukke kampen, men på forunderlig vis brænder deres spiller for helt tomt mål.

Vi vidste godt, at vores stime på et tidspunkt ville blive brudt - tidspunktet er bare rigtig ærgerligt, efter holdet sidste weekend overtog 1. pladsen i rækken og nu potientielt kan rykke ned på 3. pladsen, da BK Viktoria har spillet én kamp færre.

Det er derfor nu, vi skal vise, at vi kan håndtere modgang og vende endnu stærkere tilbage ved at rykke tættere sammen i omklædningsrummet og på banen.