Menu

SE MÅLENE: Nedtakt Danmarksserien - Sundby Boldklub 4-1 Herlev IF

image Sejr og glæde
Mark Engelsted
18. september 2023 kl. 18:36
Det blev til 4. sejr i træk for vores 1. herrer i Danmarksserien, i en kamp hvor vi var skarpe foran mål.

 

Det blev til 4. sejr på stribe, da Herlev IF blev besejret med 4-1 hjemme på Rema1000 Bryggens Bastion Kløvermarken.

 


Efter en jævnbyrdig start var det gæsterne fra Herlev, som var tæt på at bringe sig i front. Men heldigvis var Rasmus Nielsen vågen og fik clearet bolden på stregen.

 


Efter en 30 minutter finder altid energiske Jeppe Sindahl, så Johan Visti Becker, som kommer i løb i højre side. Johan afslutter første gang med et hårdt vristspark som suser ind i den lange hjørne.

 


Kort inden pausen bliver føringen fordoblet. Efter flot gennembrud i venstre side finder Magnus Krogh Hansen en fri Julius Hamburger-Toft i feltet og han svigter ikke og scorer til 2-0, hvilket også var stillingen ved pausen.

 


Efter 66 minutter får gæsterne så reduceret til 2-1. Drengene svarer dog hurtigt igen og scorer minuttet efter. Et flot opspil i venstre side ender i modsatte side, hvor Julius Hamburger-Toft tager chancen fra kanten af feltet. Bolden ryger over i det lange hjørne til 3-1.

 


I kampens overtid får vi så udnyttet en flot omstilling. Nicklas Olabi sender med en perfekt aflevering Lukas Ssemanda i dybden. Ssemanda tager et træk ind i banen og scorer til 4-1, hvilket bliver kampens endelige resultat. Med sejren rykker holdet op på 3. pladsen i rækken blot et point efter Allerød på 2. pladsen og Brønshøj på 1. pladsen, som begge har 13 point.


SE MÅLENE NEDENFOR:

 

Næste weekend bliver en ren gyser, hvor holdet netop skal møde rækkens nr 2 fra Allerød. Vi håber, at mange vil tage turen op nordpå og støtte drengene. Endnu en gang tak for den altid store støtte på hjemmebane.

Luk