Menu

Ny træner til 1. Kvindesenior - Velkommen til Paulus Scheel

image Paulus Scheel
Mark Engelsted
09. august 2023 kl. 21:02
Ny cheftræner til vores bedste kvindehold

Paulis Scheel overtager tøjlerne for vores bedste kvindehold.

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til ny træner for vores 1. kvindesenior, der i den kommende sæson skal etablere sig i 1.division. 

 

Paulus kombinerer en fodboldbaggrund med en solid professionel karriere.

 

Tidligere har han fungeret som cheftræner for flere fodboldklubber, herunder U19 i HIK og FC Helsingør, og senest for herresenior i Bagsværd Boldklub.

 

De sidste fire år, har Paulus været træner for sin egen søn (Vitus) i B93. Denne erfaring på fodboldbanen giver ham en dyb forståelse for spillets nuancer og udfordringer.

 

På den akademiske front, er han uddannet kriminolog og har arbejdet i det offentlige på det specialiserede område (udsatte børn og unge), som konsulent og senere leder. Udenfor sin professionelle verden bor Paulus på Østerbro med sin kone Louise og deres to børn. Winston og Vitus.

 

Paulus' brede erfaring og dybdegående kendskab til både fodbold og kriminologi giver ham et unikt perspektiv i både hans professionelle og personlige liv.

 

Paulus har allerede bemærket Sundby Boldklubs unikke sammenhold, og glæder sig til at kvinderne kommer tilbage på sporet, hvor de spiller offensiv og seværdig fodbold, og endnu en gang vinder fodboldkampe.

 

Paulus Scheel - Velkommen til Sundby Boldklub !

 

 

Luk