Menu

SB - Venner

Sundby Boldklubs Venner er en forældre- og støttegruppe, som har til at fungere, ved at støtte ungdomsarbejdet i Sundby Boldklub

Foreninger vil være arrangeret ved forskellige arrangementer fx sommerafslutningen hvert år i juni.

Alle foreningens indtægter tilføjelser alene ungdommen i Sundby Boldklub. Forenings giver økonomisk tilskud til ungdomsafdelinger forskellige arrangementer, primære sociale aktiviteter så som rejsetilskud til stævner, træningslejr osv.

Foreningen uddeler årligt et sted mellem 100.000 kr. og 150.000 kr. i støtte til tur og den årlige afslutningsfest 

Tilskud opnår årgangene via ansøgning.

Tilskud uddeles af Dream Team der findes af 3 medlemmer. Disse indsamler og behandler ansøgninger fra holdene årligt. Dream Team fordeler sådanne Midlerne, og bestyrelsen Fordeler arbejdsopgaverne.

Dream Team fordeler midler efter kvalitet i ansøgninger samt hvor mange af børn i børn / forældre, der er medlem af SBV. En årgang med at få medlemmer kan således ikke forvaltes til at få underskud fra SBV i samme størrelse som et årligt med mange medlemmer!

De afdelinger, der modtager penge skal dokumentere anvendelser ved bilag, samt ved foto / artikel i klubbens hjemmeside.

Bliv medlem af Vennerne - støtt børn og unge
For at kunne yde bedst muligvis støtte deres naturlige brug for så mange medlemmer som mænd - forældre, bedsteforældre venner, onkler, tanter og andre med interesse. Det koster 100,- kr årligt til at være medlem af støtteforeninger, mænd større beløb er naturligvis også velkommen.

Du kan blive medlem ved at tilmelde dig på de betalingslink der sidder ude til højre.

1. Gruppen der støtter med 100,00 kr. årligt 

2. Gruppen der støtter med 200,00 kr. årligt 

3. Gruppen der støtter med 300,00 kr. årligt 

4. Gruppen der støtter med 400,00 kr. årligt 

5. Gruppen der støtter med 500,00 kr. årligt 

Bestyrelsen : Formand Jesper Langhorn

Kasserer : Palle Mehlbye (U16 due), 

Bestyrelsesmedlemmer 

Webmaster: Flemming Kyllesbech


Luk