Menu

Læder og Ulven

image

Læder og Ulven

 

Jacob Vesterdahl Schuster Sall er ejeren og en erfaren autosadelmager, autopolstrer og møbelpolstrer med fokus på topkvalitet. Med ekspertise inden for autopolstring og møbelpolstring tilbyder han en bred vifte af tjenester. På deres hjemmeside kan du se eksempler på hans arbejde og udbud inden for autopolstring, møbelpolstring og tilbehør til forbedring af autosædekomforten.

 

Jacob er specialist i at håndtere specialopgaver og trives med at udfordre sin kreativitet. Hans serviceområde omfatter møbelrenovering, ompolstring og ombetrækning af møbler, fremstilling af læderkabiner til biler, skumreparation, motorcykelsadler, kalecher til biler og både, presenninger til trailere, reparation af telte, fremstilling af selebeklædning til hunde, heste og meget mere.

 

Han betjener en bred vifte af kunder, herunder private, virksomheder, offentlige institutioner, bil- og bådforhandlere samt hotel- og restaurationsbranchen. Besøg os gerne og få et tilbud på dine behov inden for autosadelmageri og polstring.

 

Læs mere her

Luk