Menu

YardHouse Capital Group

image

YardHouse

 

Yardhouse blev etableret i 2019, som en integreret del af YardHouse Capital Group. Virksomheden er et højt specialiseret globalt placeringsselskab, der har en unik koncentration om at tiltrække og uddanne professionelle investorer om strategier i Emerging- og Frontier Markets.  En af medstifterne, Martin, har været engageret i denne sektor siden 2006 og har arbejdet med forskellige typer fonde, strategier og geografiske områder. Dette omfattende erfaringsgrundlag, har givet virksomheden muglighed for at udnytte det store netværk og dybdegående viden i processen med at forbinde institutionelle investorer med førsteklasses investeringsprodukter inden for Emergin- og Frontier Markets. Man samarbejder med højt specialiserede ledere i regioner, såsom Asien, Afrika, Latinamerika og Mellemøsten.

 

Hos YardHouse Global Partners er virksomheden bygget på grundlæggende værdier, som gennemsigtighed, troværdighed og værdiskabelse. Disse principper er centrale for tilgangen af værdiskabelse gennem investeringer. Man er forpligtede til at implementere denne filosofi i alt hvad man foretager sig og er lidenskabeligt engagerede i målet om at tilbyde deres partner pålidelige finansielle løsninger. Derudover stræber man sig efter give institutionelle investorer i hele Europa en bredere vifte af investeringsmuligheder med fokus på værdiskabelse. I alle aspekter af deres forretning, er diskretion og fortrolighed hjørnestenen, der definerer deres tilgang til at levere gennemsigtighed og troværdig værdiskabelse for kunder og partnere. Man er dedikerede på at opretholde en høj grad af integritet og præcision i alt hvad man foretager sig, hvilket også udgør grundlaget for deres partnerskabskoncept.

 

Ydermere er deres opmærksomhed på detaljer, sætter en høj standard for deres finansielle partnere og der forventes, at der udvises grader af omhu, diskretion og fortrolighed i alt hvad der bliver foretaget. Kravene ift. troværdighed, ansvarlighed og overholdelse af strenge etiske standarder, er tydeligt defineret for eventuelle partnere.

 

Læs mere her

Luk