Menu

HWH A/S

image

HWH A/S

 

Henrik W. Hansen VVS, El og Blik A/S er en veletableret virksomhed med en imponerende samlet erfaring på mere end 200 år inden for VVS-branchen.

Deres tilgang til opgaver er bred, og er rustede til at håndtere alt inden for VVS, el- og blikarbejde - uanset om det drejer sig om installation af omfattende varmeanlæg i industrien eller reparation af en simpel dryppende vandhane i private hjem. Desuden tilbyder man ekspertise inden for energioptimering og rådgivning.

Samtidig er kunden deres absolutte fokus, hvor man har opbygget et omdømme som en dedikeret og pålidelig samarbejdspartner. Virksomheden overholder de aftalte tidsplaner, der leveres arbejde af høj kvalitet, prioritering af kundens ønsker og behov er altid i fokus. Man disponerer samtidig også over eget værksted, servicevogne og vigtigst af alt, et dygtigt team af faguddannede medarbejdere.

 

HWH VVS stræber konstant efter at være den førende udbyder af VVS-ydelser, og ønsker at være dit foretrukne valg, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Vores mål er at levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser. Deres tilgang indebærer altså en forståelse for kundernes unikke behov og at levere løsninger af høj kvalitet takket være veluddannede og erfarent personale.

 

Som kunde kan du forvente, at der bliver udført kvalitetskontrol ved hver opgave, og at man altid står til rådighed, hvis der skulle opstå uventede problemer. Virksomheden tilbyder klageprocedurer og er dækket af TEKNIQ's garantiforsikring for at sikre dig den bedst mulige service.

 

Læs mere her

Luk