Menu

Tandlægerne hos Normann Sørensen

image

Tandlægerne hos Normann Sørensen 

 

Tandlægerne hos Normann Sørensen er din tandlæge for hele familien, der tilbyder omfattende tandpleje til både børn og voksne. De prioriterer at skabe en tryg og behagelig atmosfære, hvor høj faglighed og den seneste teknologi går hånd i hånd. Med mange års erfaring inden for både forebyggende tandpleje og avancerede specialbehandlinger samt kirurgiske indgreb, kan du føle dig i trygge hænder hos os.

 

Tandlægeklinikken har været beliggende på Solrød Strandvej 16 siden 1961, da den blev grundlagt af Erik Normann Sørensen. I dag ejes og drives klinikken af tandlægerne Søren Normann Sørensen, Dorte Wigen og Parly Jakobsen.

 

Man er stolte af at meddele, at tandlægerne Parly Jakobsen og Søren Normann har opnået certificering til behandling med Invisalign Go. Invisalign er en usynlig bøjle, der effektivt kan rette tænder hos mennesker i alle aldre. Har du skævetænder eller mindre mellemrum, kan dette ofte korrigeres med Invisalign efter en kortvarig behandling.

 

Samtidig kan man også informere om at Dorte Wigen og Sara Kalhor (Tandlæger) er i gang med deres certificeringsforløb, hvilket betyder, at alle tandlægerne snart vil kunne tilbyde behandling med Invisalign. Man stræber altid efter at give patienterne de bedste behandlingsmuligheder og det mest professionelle niveau af tandpleje.

 

Læs mere her

Luk