Fnuggi 3-6 år

FNUGGI

Fnuggi-afdelingen består af både piger og drenge i alderen 3-6 år. Om sommeren træner vi på kunstgræsbanen. Fra 1. november til ca. 1 april trækker vi indendørs i Prismen i Holmbladsgade.

Træningen

Træningen handler om at have det sjovt, at lære en masse og om at være aktive sammen.

Holdene i Fnuggi-afdelingen er inddelt efter årgang, således at medlemmer, der er født i samme år er på samme hold. Nogle gange mixer vi lidt, så det passer med øvelserne.

Som medlem i Fnuggi-afdelingen deltager både børn og forældre aktivt. Vi forventer, at der deltager én forælder per aktivt barn. Det betyder, at forældrene deltager i træningen enten ved at stå for nogle øvelser eller hjælpe børnene med at deltage i øvelserne. Vi løfter i flok og hjælper hinanden.

Det koster 750 kr. pr halvår at træne med Fnuggi.

Kampklar

Alle vores hold kommunikerer via DBU’s app Kampklar. Her melder du dit barn TIL og FRA træning.

For yderlige spørgsmål kontakt da holdets koordinator her.