Årgang 2009

SUNDBY BOLDKLUB UNGDOMSFODBOLD

Fra U13 er årgangen delt i et talenthold og 1-2 breddehold. På talentholdene erstattes forældretrænere af licensuddannede trænere.

På breddeholdene forsøger vi også at finde trænere udefra, men det er fortsat behov for, at forældre hjælper til omkring holdet. Klubben hjælper med træningsprogrammer.

Der er samarbejde mellem talent- og breddehold. Fx kan breddespillere bliver tilbudt et træningsforløb på talentholdet, ligesom talentspillere kan udvikle sig ved at spille kampe for breddeholdene. Breddehold træner 2/ugen.

Selvom årgangen er delt i flere hold, anbefaler vi, at de sociale aktiviteter sker for hele årgangen. Fx fællesspisninger i Tutten, stævner, biografture og lign.

Se hvilke opgaver, du kan hjælpe med her.

Kampklar

Alle vores hold kommunikerer via DBU’s app Kampklar. Her melder (du) dit barn TIL og FRA træning og kampe.

For yderlige spørgsmål kontakt da holdets koordinator her