Menu

REMA 1000, Bryggens Bastion

image

REMA 1000 Bryggen

 

Historien om REMA 1000 har sin begyndelse i Norge 1948, da ægteparret Margit og Ole Reitan besluttede sig for at etablere familiens første købsmandsbutik i Trondheim. Deres søn, Odd Reitan, begyndte tidligt at arbejde i butikken og blev inspireret af forretningsverdenen. Han så potentialet og fordelen ved at opbygge en kæde af købmandsbutikker.

 

Odd Reitan den initiativrige købmandssøn, påtog sig opgaven og i 1972 åbnede han sin første butik, AS Sjokkpris i Trondheim. I de efterfølgende år etablerede Odd yderligere fem butikker, og dermed blev grundlaget for REMA 1000 vedlagt. Ved virksomhedens begyndelse i 1970´erne, bestod sortimentet af 500 - 600 varenumre, men for at imødekomme konkurrence og kundernes behov, valgte man at udvide sortimentet. I 1980 voksede sortimentet til 1000 varenumre og discountkæden fik sit ikoniske navn, REMA 1000, hvilket er en sammensmeltning af Reitan Mat og datidens 1000 varenumre. I 1994 udvider man sin tilstedeværelse til Danmark med åbningen af de to første butikker. I dag opererer kæden med 367 butikker på tværs af landet, alle drevet af lokale, selvstændige købmænd. For REMA 100 handler det dog ikke kun om varenumre, men også om mennesker, både bag kassen og i butikken. Virksomhedens ambition er at være symbolet på sund fornuft, folkelighed og dygtighed. 

 

REMA 1000 på Bryggens Bastion, stræber efter at være den mest værdidrevne virksomhed. Dette indebærer at forfine forretningsmodellen og skabe en kultur, hvor kunden er i centrum. Ydermere har virksomheden en målrettet vision om at vinde og være de bedste i branchen. De vægter faglige kompetencer og stærke værdier højt, hvor man altså stræber efter selvstændige medarbejder. Virksomhedskulturen er præget af sammenhold, respekt og en fælles stræben efter succes.

 

Læs mere her

Luk