1. division kvinder Kampreferat: Sundby Boldklub vs. Varde IF 1-1

Mark Engelsted
24. april 2024 kl. 09:19
2x debut til u16 piger

1-1 mod topholdet Varde.

Sundby Boldklub bevarede deres ubesejrede stime i forårssæsonen med en spændende 1-1 kamp mod Varde IF. Kampen startede i et højt tempo, hvor Sundby tog føringen allerede efter 1,5 minut takket være en fremragende præstation af Fotodinho. Foto udnyttede en fejl fra Varde-forsvaret og sendte med et elegant venstrebensspark bolden over i det lange hjørne forbi Vardes målmand.

Se målet:

I første halvleg dominerede Sundby spillet ved at omgå Vardes pres effektivt og skabe flere chancer. En af de mest bemærkelsesværdige øjeblikke var et langskud fra Sof, der ramte overliggeren. På trods af et par uopmærksomme øjeblikke holdt Sundby defensiven stram, og Varde havde svært ved at finde fodfæste.

Efter pausen kom Varde ud med fornyet energi, intensiverede deres tacklinger og presspil. De første 15 minutter af anden halvleg blev præget af et godt pasningsspil fra Sundby, men Varde ændrede taktik og lagde et tungt pres på Sundby. Med 10 minutter tilbage af kampen lykkedes det Varde at udligne til 1-1 i en periode, hvor spillet kunne have tippet i begge retninger. De sidste 10 minutter var intense, og kampen endte med et skuffende 1-1 resultat for Sundby.

Kampen var også en mulighed for Sundbys ungdomsspillere at vise sig frem. Carla Marie og Emilia fik henholdsvis 15 og 5 minutters spilletid og gjorde et godt indtryk på Sundbys bedste kvindehold. Træner Paulus udtrykte optimisme om klubbens ungdomsspillere og det nære samarbejde med Lasse, træner fra U16-holdet. Paulus ”det er en fornøjelse at se, så unge spillere gå ind i landets næstbedste række med modet til at få bolden, og gå i dueller. Jeg ser en lys fremtid for den næste generation af Sundby spillere”.

Næste kamp for Sundby Boldklub er ude mod BSF lørdag den 27. april kl. 14.00, hvor de håber på at fortsætte deres ubesejrede serie.