Menu

1. herre sikrer lokal offensivspiller | Sundby Boldklub

image
04. august 2021 kl. 00:29

Sundby Boldklubs 1. herre får i den nye sæson glæde af Tunc Tiryakioglu, der skifter fra Ishøj IF.

 

Tunc Tiryakioglu får formentlig en klokke til at ringe hos de fleste på øen, da han tidligere har tørnet ud for Fremad Amager. Tiryakioglu blev allerede som U19-spiller indlemmet i Fremad Amagers førsteholdstrup, der som bekendt frister en tilværelse i 1. division. Her spillede han i et par år, inden turen gik til Ishøj IF og Danmarksserien sidste vinter. 

 

Cheftræner Thomas Karabulut fortæller, at han har nogle gode samtaler med Tiryakioglu, der blev overbevist om klubbens projekt og dertilhørende ambitioner. 

 

Tiryakioglu udtaler også selv, at den store tro på egne evner hos Sundby Boldklub, samt ambitionerne for klubben blandt med den offensive spillestil gjorde udslaget i forhold til at vælge en tilværelse på Kløvermarken. 

 

"Den måde, som Sundby spiller på, er den måde, som jeg befinder mig bedst i og som jeg gerne vil spille - offensivt. Vi er et ret offensivt hold med mange offensive, stærke spillere." 

 

Tiryakioglu har allerede været med i to træningskampe i opstarten, hvilket har kastet to mål og to assists af sig. Vi ser frem til at se Tunc lave endnu flere mål i den røde trøje, når sæsonen starter med et lokalopgør mod Kastrup Boldklub på hjemmebane lørdag den 21. august klokken 12:00. 

Luk