Menu

1. herre vinder Serie 1 | Sundby Boldklub

image
26. juni 2021 kl. 14:14

1. herre er klar til Københavnsserien, efter de har sikret sig 1. pladsen i Serie 1. 

 

Det har været en spændende sæson for 1. herre i år. Sæsonen bød blandt andet på en noget svingende start, hvor det var tydeligt, at holdet først skulle spilles sammen, og at nogle af de unge drenge skulle vænne sig til at møde fysisk modstand på et andet niveau, end de hidtil havde gjort. 

Det resulterede også i, at holdet var henholdsvis 5 og 7 point efter de to førerholdet, BK Viktoria og Bispebjerg BK, da rækken blev stoppet på grund af Covid-19. 

Der var med andre ord lagt op til, at drengene skulle levere noget af et comeback, hvis ambitionen om oprykning til Københavnsserien skulle blive en realitet. 

Drengene fik dog gjort eventuelle kritikere ord til skamme, da de efterfølgende stod for et mildest talt ekstraordinært "sejrsrun" med intet mindre end 10 sejre i Serie 1 i træk. Det var tydeligt, at spillestilen og de mange timer på træningsbanen nu bar frugt. 

Holdet klatrede altså op i rækken, og pludselig var førnævnte pointstilling vendt på hovedet, da vi var stukket af fra efterfølgende, hvor vi nu i stedet havde 5 point ned, inden de to resterende kampe. 

Med en sejr hjemme mod Rødovre på hele 7-0, blev det endegyldigt afgjort, at Sundby Boldklubs 1. herre var klar til Københavnsserien efter sommerferien. 

Eneste spørgsmål var nu, om vi ville slutte som nummer 1 eller 2 i Serie 1. Og selvom det blev til et nederlag på 4-0 i sidste kamp, så slutter vi som nummer 1, da Bispebjerg samtidigt også løb ind i et nederlag på samme cifre mod ØKF. 

Sundby Boldklub slutter dermed på 59 point - to foran Bispebjerg BK og 8 ned til BK Viktoria - og en målscore på hele +38. 

Til næste sæson står den derfor på Københavnsserien, hvor vores unge hold - der hidtil i Serie 1 har haft en gennemsnitalder på kun 21 år - skal forsøge at gøre en god figur af sig! 

Luk