Nedtakt Danmarksserien - Gørslev IF 2 - 0 Sundby Boldklub

image
Elias Hirsch
02. oktober 2023 kl. 13:54

På trods af weekendens nederlag mod Gørslev IF, ligger Sundbys herre stadig i toppen af tabellen.

Så nåede sejrsstimen sin ende. Efter at have vundet fem kampe i træk måtte vores hold forlade banen i Gørslev med en 2-0 nederlag.

Holdet startede ellers kampen stærkt og lagde pres på modstanderen. Allerede i 2. minut var vi tæt på at score, da Magnus Krogh Hansens aflevering til Julius Hamburger-Toft manglede præcisionen. Som første halvleg skred frem, begyndte Gørslev at finde deres fodspor og skabte farlige chancer. Vi var tildels heldige i visse tilfælde, mens man var dygtig til at afvise boldene i andre situationer.

I første halvleg blev anfører Johan Visti Becker nægtet et langskudsmål, da keeperen dygtigt reddede bolden, der var på vej mod målhjørnet. Mod halvlegens afslutning skabte Krogh chancer, men Gørslevs keeper stod sin post og afviste begge forsøg.

I anden halvleg fik vi bedre kontrol over bolden og spillet. Dog skulle vi vente indtil det 65. minut, før den første store mulighed opstod. Krogh kom 1 mod 1 mod deres forsvar efter en omstilling. Trods Gørslevs forsøg på at stoppe ham med fysiske metoder formåede Krogh at holde sig på benene og komme alene igennem. Desværre gik hans forsøg på at chippe bolden over keeperen lige forbi målet. Kort efter var det Julle der kom højest på et indlæg fra et frispark af Johan, men endnu engang stod Gørslevs keeper godt placeret.

Kampen lignede en målløs uafgjort, hvor begge forsvar havde overtaget over hinandens angreb. Dog med 10 minutter tilbage af kampen, kom hjemmeholdet i front. Af en uforklarlig årsag stod Sundby dårligt placeret, hvor Nichlas Nielsen fra Gørslev, kunne fra en fri position midt for mål, heade Gørslev foran med 1-0. Med 5 minutter tilbage af kampen lukkede hjemmeholdet kampen med endnu en scoring til 2-0, og det blev kampens endelige resultat.

Det var et ærgerligt nederlag i en ellers meget jævnbyrdig kamp.

Næste opgør er imod Næstved IF lørdag kl.15 på hjemmebane, hvor vi håber på mange vil komme og støtte drengene.