Nedtakt Danmarksserien - SE MÅLENE: Sundby Boldklub 1-0 AB Tårnby

image Målscorer Casper Illum
Mark Engelsted
19. oktober 2023 kl. 13:03
en vigtig 1-0 sejr i lokalopgøret mod AB Tårnby

Så lykkedes det endelig, at holdet fik en sejr og revanche mod et af rækkens øvrige amagerhold.

Det blev til en fortjent 1-0 sejr på mål scoret af sidste års topscorer Casper Illum, som dermed fik åbnet op for hans målkonto i Danmarksserien.

Det blev en chancefattig første halvleg, hvor holdet havde den kraftige vind i ryggen. Vi skulle hen til det 43. minut før Casper Illum får banket bolden op i nettaget efter flot forarbejde af Magnus Krogh Hansen.

SE MÅLET HER:

2. halvleg var det så gæsterne, som fik vinden i ryggen, men det blev igen en halvleg, hvor den kraftige blæst gjorde det svært for begge mandskaber. AB Tårnby kom mere på bolden, men fik aldrig rigtig skabt det helt store. Sundby var farlige på deres offensive omstillinger og midt i halvlegen fik indskiftede Marius Persson afsluttet mod mål i en situation, hvor vi kom i overtal 4 mod 3. Der var ellers gode muligheder for, at spille chancen større. Efter det 65 minutfår gæsterne så bolden i mål, men målet annulleres korrekt for offside.

Med 10 minutter tilbage af kampen nedlægges Julius Hamburger-Toft på groveste vis i feltet, men dommeren vælger helt uforståeligt ikke at pege på 11-meterpletten til trods for store protester fra både tilskuere og spillerne på banen.

Kort efter bølger der så endnu en omstilling ned mod gæsternes mål. Jeppe Sindahl får bolden midt for mål og flytter den til højre til en helt fri Gustav Street Lundqvist, som tæt under mål får overplaceret sit spark, så den går over mål.

Der kommer ikke flere scoringer i opgøret og drengene får dermed de vigtige 3 point og sejren i hus. Stor ros til alle for virkelig, at levere en mandfolkepræstation på en dag, hvor det var svært at spille fodbold.

Mange tak for den fantastiske opbakning til de mange fremmødte Sundbysupportere, som skabte en underholdende stemning af stor værdi.

I næste uge venter så endnu et lokalopgør. Denne gang mod Tårnby FF. Kampen spilles allerede kl 12.30 på Vestamagers Idrætsanlæg (Ugandavej).