SE MÅLENE: Nedtakt Danmarksserien - Allerød 2-3 Sundby Boldklub

image Jeppe Sindahl var dagens mand med 2 flotte mål.
Mark Engelsted
25. september 2023 kl. 11:03
Det blev til 5. sejr i træk for vores 1. herrer i Danmarksserien og nu efter 7 kampe nr. 1

Med en sejr på 2-3 ude mod Allerød F.K og Brønshøj nederlag i Gørslev, har holdet med deres 5. Sejr på stribe overtaget 1. Pladsen i Danmarksserien.

Der skulle en afrettet bold til, som sendte Lukas Ssemanda igennem til første scoring. Han lagde flot bolden over i det lange hjørne til 0-1.

Kort tid efter bliver Magnus Krogh Hansen efter nogle fikse kombinationer spillet fri i feltet. Målmanden klarer i første omgang afslutningen med Sindahl følger op og scorer til 0-2.

Kort tid efter får hjemmeholdet reduceret på et flot mål til 1-2. Men drengene svarer hurtigt igen. En lang bold fra keeper Magnus Madvig Hansen sender Sindahl 1v1. Han tager et træk ud i banen og kanonere bolden over i det lange hjørne til 1-3. Super flot sparket ind.

Et minut før dommeren fløjtede til pause får hjemmeholdet så scoret til 2-3 efter lidt klumpspil i vores felt, hvor vi ikke får clearet bolden ud af feltet.

Det blev en lige anden halvleg, hvor begge hold havde nogle muligheder, men der blev ikke scoret yderligere og drengene vinder den svære udekamp og bringer sig med sejren på 1. Pladsen i rækken.

SE MÅLENE HER:

Næste opgave bliver en ren gyser, når holdet skal til Gørslev, som ligger på 2. Pladsen. Gørslev har et rigtig stærkt hold og har været mere eller mindre suveræne på eget græs.

Vi håber mange vil komme at støtte holdet, da der virkelig bliver brug for al den opbakning, som drengene kan få.